Welkom bij Drechtaccount!

Diensten

Begeleiding startende ondernemers

Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van startende ondernemers. Voor meer informatie over ons uitgebreid dienstenpakket verwijzen wij u graag naar het artikel Starters (link naar menubutton starters).

Administratie

Het voeren van de financiële administratie kan een tijd- en energieverslindende klus zijn. Tijd en energie die u ongetwijfeld liever wilt besteden aan datgene waar u goed in bent: ondernemen. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij alle financiële gegevens over een periode van een maand, kwartaal of jaar efficiënt en nauwkeurig kunnen structureren, verwerken en controleren. Hierdoor beschikt u op korte termijn over de door u gewenste gegevens.

Jaarrekeningen

Na het invoeren c.q. controleren van de administratie van een geheel boekjaar verwerken wij deze gegevens tot een jaarrekening. De jaarrekening van uw onderneming bestaat uit een aantal vaste onderdelen. Het belangrijkste zijn de balans, een overzicht van de bezittingen en schulden, en de winst-en-verliesrekening, een overzicht van de gemaakte omzet en kosten. Als de jaarrekening compleet is, lichten wij het een en ander graag toe in een persoonlijk gesprek.

Salarisadministratie

Bij het in dienst nemen van personeel komt veel kijken op administratief en juridisch vlak. Wij hebben uitgebreide expertise op het gebied van de salarisadministratie en de wetgeving hieromheen. Wij zijn er om u te assisteren, vanaf het opstellen van het eerste arbeidscontract tot en met het ingaan van het pensioen.
Een overzicht van de mogelijkheden:
– Periodiek berekenen van de salarissen en vervaardigen van salarisstroken
– Aangifte loonheffing
– Eindejaarsgegevens (aanlevering aan pensioenfondsen en verzekeraars)
– Sociale verzekeringen
– Ondersteuning bij aanvraag inzake ziekte en/of zwangerschap
– Journaalposten

Fiscale dienstverlening

Uiteraard kunnen wij u naar wens en behoefte assisteren met:
– Aangifte omzetbelasting
– Aangifte loonbelasting en sociale verzekeringen
– Aangifte vennootschapsbelasting
– Aangifte dividendbelasting
– Aangifte inkomstenbelasting
– Oudedagsvoorziening

Uiteraard is de mate waarin u enerzijds uw administratie zelf voorbereidt en wat wij anderzijds voor u kunnen verzorgen bespreekbaar. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn u graag van dienst!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat Drechtaccount voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met ons via 078-6137444 of info@drechtaccount.nl.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie of wilt u graag onze hulp?

Contact

© Drechtaccount Boekhoudkantoor 2018 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl